top of page

Betong

Betong på Sørlandet

 

Betong er et av de mest brukte byggematerialene i verden og er et veldig allsidig materiale. Bare fantasien setter grenser for betongens formbarhet.

 

Når det er riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke. Vi bruker betong til å sette opp murer, støpe plattinger, ringmur og trapper. Det er blitt en større trend i det siste å støpe i betong hjemme. Vi ser at fler og fler kunder vil ha det stilrent, enkelt og vedlikeholdsfritt - på hytta som utenfor huset. Skal du f.eks ha en betongbrygge er det viktig med riktig betong for at det skal vare. Denne type arbeid kan også utføres på vinterstid. Så ta gjerne kontakt når som helst på året for få det gjort.

RINGMUR
DSC_0901.JPG

En ringmur kan støpes på ulike måter. Vi bruker for det meste tradisjonell forskaling eller forskalingsblokker. Skal du sette ringmur på f.eks en garasje som vist på bilde kan du kontakte oss for å få en rimelig pris til et bra utført arbeid. Vi kan gjøre grunnarbeidet for deg og støpe såle samtidig.

BETONGSÅLE
DSC_0890.JPG

Få en fin betongsåle med pussehelikopter. Vi støper såle til deg med en fin finnish slik at du får en jevn og fin overflate som en typisk bruker på f. eks. et garasjegulv. Denne måten blir også brukt mer og mer på et utvendig område som f. eksempel i entre eller båkkgård. Vi har utstyret som trengs og gode priser fra leverandør av betong.

FORSKALT MUR
__IMG_2012.jpg

Vi forskaler mur til deg med bordforskaling som vist på bilde, forskalingsplater eller forskalingskasetter. Både små og store murer både i skråninger og fjell, og på bakken. Murene kan ha ulike tykkelser og fasonger. Vi skreddersyr muren slik som du vil ha den. Her er det viktig med et godt fundament i bakkant og god drenering. Kontakt oss gjerne for å få en god løsning på der du vil ha en forskalt mur.

FORSKALT TRAPP
DSC_0004.JPG
bottom of page