top of page

Graving

Graving på Sørlandet

 

Trenger du å få utført en gravejobb på Sørlandet, kan du kontakte Olsen Stein og Betong. Vi utfører små og store gravejobber på din tomt.

 

Det er ingen problem å komme til på små plasser eller utførelse av større areal. Graving av grøft, drenering rundt hus eller hytte, planering eller bare å få fjernet kratt og busker. Vi leverer også ulike fyllmasser hvis du f. eks, skal gruse opp innkjørselen din eller grovere masse for å fylle et hull. Skal du ha ny jord til plenen din kan vi levere og planere dette for deg. I tilleg kan vi skaffe ferdigplen og legge dette for deg om det er ønskelig. Ta gjerne kontakt for hjelp.

DRENERING
DSC_2449.JPG.jpg

Drenering er et uttrykk på vannfjerning. Boliger og bygg blir drenert med grunnmurspapp og dreneringsrør under bakken. Dette for å lede overvann, regnvann og annen uønsket væske bort fra grunnmuren, for å bevare kjellere og byggene tørre.  Ta kontakt med oss. Dette er uforpliktende. Vi kommer med gode løsninger til en rimelig pris.

PLANERING
__MG_2093.jpg

Få en jevn, større og flottere tomt ved å planere ut området. Om det er til en garasje eller bare en liten innkjørsel som du f.eks vil asfaltere så løser vi dette. På bildet har vi satt opp mur og planert ut jord til plen. Vi fjerner også kratt og busker for deg og planerer ut området. Vi har også hulpet kunder med å fjerne kratt i fjellskråninger. Er det større busker som er vanskelig å frakte kan vi flise opp dette på plassen for deg. Ta kontakt for løsninger. På områder som på bildet kan vi legge ferdogplen for deg.

PLANTING
_MG_7708.jpg

Når vi opparbeider uteområde til våre kunder blir det ofte spurt om vi kan plante hekker, og det gjør vi! Det går for det meste i tujahekker, men kan også plante andre typer hekker. Ellers går det også mye i ferdigplen. Vi har gode priser hos leverandør av ferdigplen. Kontakt oss for levering av ferdigplen og eventuelt utførelse av å legge det. Bestill ferdigplen av oss så slipper du å vente til neste år for en frodig og fin plen. Kontakt oss så forklarer vi deg hvordan du skal behandle plenen din.
 

bottom of page